Powered By Blogger

30.12.2013

5 Motive care te fac sa urasti Revelionul !!! Ma doare in paişpe in 2000paişpe ))

Multi chiar foarte multi intreaba,zilnic,de doua ,de  cinci ori,ce fac de revelion,obsedant dea dreptul.Intrebarea asta e cu atat mai prosteasca deoarece, revelionul e o petrecere nu o vizita la politie sau dentis!

1.Linia telefonica lucreaza prost,sau de loc.

E o seara speciala,deci toti dam apeluri,si mai multi dintre noi la ora exacta 00:00 , la ora trecerii dintre ani,eu o sa imi dau ceasul cu 5 minute inaintea tuturor :D :D nici macar sa dai un mesaj nu e asa usor,si de ce? Pentru ca multi  ocupa linia telefonica sa ii dea un telefon lu cumatru,sa intrebe ce face cumatra .Mai bine ii arunci o petarda in casa sa vada cat de mult ii  iubesti va simti garantat .Tu nu poti suna de Revelion la ora 00:00 pentru ca cineva suna o ruda de gradul paişpe.Ai o lista de contact cu 200 de persoane,si le dai mesaj la toti,prost gandit,primesti de la majoritatea,bucuria ta ,prostia lor.Multe din mesajele trimise sunt asa de fatada,din momentul in care ai dat Send ai inteles ca iti place sa minti .

2.Nu merge nici internetul ca intr-o zi obisnuita.

Nici cel mai bun prieten al omului ,care nu e cainele ci internetul,nu mai e cel mai bun o zi pe an.Te lasa la greu ce fel de prieten e el? mai bine dai tu papucii,ii dai si doua palme daca esti fata  sigur vei avea  o placere o senzatie de inceput de an placuta ,daca esti baiat,barbat  ii dai doi pumni sigur  va vedea artificii,si va auzi petarde.

3.Oamenii iau hotarari,si fac totul in 2000paişpe ce nu au facut in tot secolul 21.

Te apuci de invatat? Ei serios?  Te apuci de sala? Pe cuvantu tau? Te lasi de fumat? lasate de aberatii, eu nu cred in hotarari ,eu cred in actiuni ,asa ca apreciez ultimul,pentru ca as fi cel mai inteligent sa fac asta !!! o sa iti propui "sa omori" cu 5 prostituate mai mult ca anul trecut? Atunci esti dement!! Mai bine scrii pe o foaie de ce vicii si defecte  vrei sa scapi ,si o arunci in foc,si pe alte 20 de foi scrii ce vrei sa realizezi iti lipeste aceste 20 de foi pe dulap,Tv, Calculator,oglinda,in baie,frigider ,pe tavan si in frunte ca sa te simti important ...bafta

4.Te distrezi si nu ratezi distractia!!!

31 decembrie e o zi in care trebuie sa te distrezi chiar daca ai dureri de cap,chiar daca esti racit/a sau ai diaree ...nu sta acasa sa inveti sa faci ochiuri prajite,sa citesti o carte,sau sa inveti  o combinatie de arte martiale sub pat...aceasta zi nu o scoti din buzunar,aceasta zi e ziua in care trebuie sa arati ca te poti bucura de viata,CHIAR DACA BOALA SECOLULUI XXI ESTE DEPRESIA ...Oamenii normali se distreaza cand au chef de cate ori pe an doresc,poate fi si marti si sambata ei tot e distreaza cu chef de viata....Nu trebuie sa existe o zi in care te-ai distrat cel mai bine in viata ta,nu trebuie sa notezi pe calendar ca azi marti 8 martie cea mai tare petrecere ever...nu...

5.Sentimentul ca e un nou inceput!!!

Prostii.Daca te bucuri foarte tare ca a trecut anul si ai pus piciorul in prag,si vine un an nou in care uiti de toate,gresesti,nu exista nici un eveniment care sa streaga trecutul.Viitorul e in fata,si trecutul e in spate dar exista el merge cu tine prin viata indiferent de varsta.Daca vrei sa progresezi nu ai decat.Anul incepe si se termina in fiecare zi,deoarece Pamantul se invarte in jurul Soarelui ,iar cercul nu are nici inceput,nici farsit.Nu poti da Delete la orice vrei tu .Ar fi prea simplu pentru o lume atat de complicata.

22.12.2013

Cele mai ciudate superstiţii ale fotbaliştilor!!!

Capitanul legendar al celor de la Chelsea Londra , John Terry a purtat timp de un deceniu aceleasi jambiere,
un portar al Nationalei Argentinei urina in pantaloni inainte sa apere loviturile de la 11 metri,Garry Lineker nu suta niciodata la poarta la incalzirea,de dinaintea meciurilor.

Dincolo de tehnica,tactica,stiinta,forta,viteza si toate celelalte calitati fotbalistii au si superstitiile lor personale cu care abordeaza meciurile de fiecare data , unii le i-au cu ei in autocar,altii pana in vestiar,sau chiar si pe teren.
De exemplu SHAY GIVEN   fostul portar al nationalei Irlandei ,avea obisnuinta sa puna in spatele portii lui un flacon cu apa sfintita,in timp ce predecesorul sau,legendarul PACKIE BONNER obisnuia sa puna in manusi,la fiecare meci pamint ,o bucata de pamint din comitatul Donegal ,tinutul sau natal.

CHRIS WADLLE e recunoscut ca a avut dea lungul carierei mai multe superstitii decat tipuri de
tunsori.Astfel in 1983,cand Newcastle  a promovat,la fiecare meci a purtat sub pantaloni aceiasi pereche de chiloti,iar in sezonul competitional 1986/1987 nu sa barbierit pana la prima infringere a echipei lui de atunci Tottenham.Cand sa intimplat ca Tottenham sa piarda ,ia luat doua zile sa-si  dea jos barba .

Ciudat obicei avea si portarul argentinei a anilor 90'' SERGIO  GOICOCHEA   ,care urina in pantaloni inaintea fiecarui penalty pe care trebuia sa il apere.I sa intimplat sa faca asta o data,de emotie,a parat lovitura,si de atunci a facut in asa fel incat sa pastreze ritualul lui norocos pentru tot restul carierei sale.''Eram foarte subtil,nimeni nu sa plans'' declara el dupa ceva timp.




In anii '80 DAVID FAIRCLOUGH  juca pentru FC
Liverpool a avut o cariera destul de lunga de 17 ani si nu poate spune cand a inceput totul . Cert este ca atunci ,se spala de 4 ori pe maini inainte de  fiecare joc,si sortul era ultimul accesoriul pe care il punea pe el  la intrarea in teren.
Un recordmen detasat este JOHN TERRY   capitanul celor de la Chelsea si al Nationalei Angliei ,recunoaste ca are peste 50 de superstitii .Printre cele pe care le-a dezvaluit sunt acelea ca asculta in masina,in drum spre stadion, acelasi CD cu Usher ,parcheaza in acelasi loc la terenul de antrenament,sta pe acelasi scaun in autocar,si a purtat timp de 10 ani aceleasi jambiere .Le-a pierdut in 2005,dupa un meci cu Barcelona in UCL.


Din ritualul vestiarului trebuie remarcat obiceiul fostului international englez, PAUL INCE , ultimul din echipa care isi punea tricoul de joc si ultimul care iesea pe teren. Inaintea sa, KEVIN KEEGAN si JACKIE CHARLTON obisnuiau sa se imbrace ultimii, iar STAN BOWLES parasea ultimul vestiarul.In nationala Frantei, campioana mondiala şi europeana in anii 2000, la loc de cinste era puterea sarutului. Pe teren, înaintea fiecarui meci, Laurent Blanc depunea un sarut pe crestetul chel al portarului Fabien Barthez. A făcut asta inclusiv înaintea finalei CM 1998, contra Braziliei, desi nu avea dreptul sa joace, fiind eliminat în semifinale, în meciul cu Croaţia.

Cind STUART PEARCE  a inceput prost sezonul 2006, in calitate de manager al lui Manchester City, fiica sa în virstă de sapte ani, Chelsea, a fost cea care care l-a ajutat cu o superstitie. I-a oferit un calut de plus Beanie, pe nume „Psycho”, care sa-l insoteasca pe banca tehnica. Gestul a avut efect, iar City a învins cu 2-0 pe West Ham. Bernie a avut locul lui pe banca pina la o usturatoare infringere, 0-4 cu Wigan.Mare fotbalist, GARY LINEKER avea şi el capricii pe masură. Nu suta niciodata la poarta la incalzirea de dinainte de startul partidelor, iar daca nu marca în prima repriză işi schimba tricoul la pauza. Daca perioada în care nu înscria se prelungea era fortat sa treaca la masuri extreme si sa se tunda.

Şi fotbalistii romini au multe superstitii, iar Adrian Mutu este unul dintre cei mai superstitioti. Fostul Internaţionalul roman  poarta, sau cel putin purta, lenjeria pe dos la fiecare meci iar la jambiere isi punea busuioc sfintit asa cum au facut, de-a lungul timpului, Ilie Dumitrescu, Raţ, Pancu sau Florentin Petre. Gică Popescu nu a fost foarte superstitios dar se inchina de fiecare data cind intra pe teren si se fereste de ziua de marti, 13.

Pe vremea cind era selectioner, Anghel Iordănescu nu s-a sfiit sa dea jos din autocarul echipei o fotografa pentru ca el considera ca femeile nu au ce cauta in autocarul jucatorilor pentru ca poarta ghinion.

Altfel, fotbalul romanesc, si nu numai, este plin de superstitii, o lista "scurta" prezentindu-se astfel: nu se fluiera in vestiar in ziua meciului, pe teren se intra mereu cu piciorul drept, nu te barbieresti si nu-ti tai unghiile in ziua meciului si, daca se poate, eviti sa porti tricoul cu numarul 13.

02.12.2013

Capitolele statistice la care STEAUA e la nivelul granzilor Borussia și Atletico și peste Milan și Schalke

STEAUA BUCURESTI  este mai periculoasă decât Celtic, AC Milan, Schalke, Marseille sau Olympiakos, dar mai ineficientă. Cel puțin asta se desprinde din statisticile oficiale ale site-ului UEFA. În actuala ediție a UEFA Champions League, ECHIPA NOASTRA  a șutat de 50 de ori la poartă: de 30 de ori pe spațiul porții și de 20 de ori pe lângă, dar a înscris doar două goluri. Așa se explică și de ce ECHIPA NOASTRA  au strâns doar trei puncte și nicio victorie în cinci runde jucate în grupa E a UCL.

Comparativ, Celtic a trimis doar 29 de șuturi la poartă, AC Milan, Schalke și Marseille câte 28, iar Olympiacos doar 25. Cel mai prost la acest capitol stau FC Copenhaga și Austria Viena, ambele cu câte 21 de șuturi pe spațiul porții.
La capitolul posesiei, STEAUA  este la egalitate cu echipe importante din Europa, ca Borussia Dortmund și Atletico Madrid, toate având 47%. Roș-albaștrii stau mai bine din acest punct de vedere decât CSKA Moscova (41%), Austria Viena (41%), Viktoria Plzen (42%), Celtic (43%), FC Copenhaga, AC Milan (ambele 44%), Anderlecht și Olympiacos (ambele 45%). Pe primele locuri la posesie sunt, deloc surprinzător, Bayern (64%), Barcelona (62%) și PSG (61%).

Steaua a dus iar greul in europa , dar nu a fost suficient!




Spaniolii de la El Mundo Deportiva anuta ca Steaua a luat in acest an din liga mai mult decat Manchester UTD ,Real Madrid sau Barcelona !!!

Steaua Bucuresti a incasat pana acum 13.2 milioane de euro ,si se afla  in Big Four  ,in acest top .Pe langa cele trei super puteri ,Steaua a reusit sa o surclaseze si sa stranga  mai multi bani chiar si decat Manchester City!!!Aceasta suma impresionanta acumulata , se datoreaza si faptului ca Steaua a jucat tururi preliminare de unde a strans 3 milioane de euro(2.1 milione numai din  play-off ,plus un milion din tururile preliminare),alte 8.6 milioane de euro au venit din bonusul de calificare in grupele UCL si 1.5 milioane  incasate pentru cele 3 remize din grupe.Steaua îşi va rotunji veniturile din UCL din cota de market pool, ceea însemnă încă cel puţin 4 milioane de euro.

IATA TOPUL ECHIPELOR CU CELE MAI MARI CASTIGURI IN UCL REALIZAT PANA ACUM,CONFORM EL MUNDO DEPORTIVO!!!
1. Arsenal - 14.7 milioane de euro
2. FC Basel - 13.7 milioane de euro, AC Milan - 13.7 milioane de euro
3. Bayern Munchen - 13.6 milioane de euro
4. STEAUA BUCURESTI, Zenit, Schalke - 13.2
5. Real Madrid, Atletico, PSG - 13.1
6. Celtic - 12.7
7. Manchester United, Manchester City - 12.6
8. Barcelona - 12.1
FORZA STEAUA CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE.UNICA STEA STRALUCITOARE ESTE STEAUA BUCURESTI!!

20.11.2013

O dezamagire nationala!

O dezamagire Nationala,vine odata cu o noua calificare ratata,a patra consecutiva la un Campionat Mondial .Nu pot spune ca 23 de milioane de suflete credeau in calificare dupa meciul tur ,cum pot spune ca majoritatea da  ,printre care si eu ,majoritatea celor ce sunt ''bolnavi'' de optimism credeau.Cu 53.000 de suporteri in tribune,ei fiind al 12 jucator cum imi place mie sa spun,nu a fost suficient pentru a remonta handicapul de doua goluri din  meciul tur,din cauza faptului ca suntem neputinciosi ,si pentru ca Grecia in meciurile din grupe a avut a doua aparare,dupa Spania  cu doar 3 goluri incasate ,si 5 victorii  cu 1-0 ceia ce pot face doar Italienii,dovada fiind ambele goluri marcate de Romania ,o faza fixa si un autogooal..Am crezut ca ne putem depasi conditia fizica,spiritele de invingatori,spiritul de sacrificiu si determinare,dar neputinta a invins ca in cele mai multe dintre cazuri,cazuri nefericite,4 cazuri nefericite ,de trista amintire,dar si amintirile triste sunt pastrate,poate si pentru ca sunt mai multe  decat cazuri fericite.

Ma intreb si va intreb cum il poti pastra pe Maxim pentru  meciul retur ,cand Karagounis capitanul grecilor are aproape 37 de ani si joaca tur retur ,3 reprize jumatate din patru  cum?
Domnul selectioner ar trebui sa stie ca calificarea se poate transa din meciul tur,si un fotbalist  decisiv,un fotbalist  cu o asa forma sportiva de moment ,nu ar trebui sa lipseasca nici macar daca e ''accidentat''.Domnul selectioner ar trebui sa invete cum sa motiveze o echipa,domnul selectioner ar trebui sa selecteze cei mai in forma si cei mai buni jucatori nu doar preferatii lui ,domnul selectioner nu stie ca ''cine nu are batrani sa sii cumpere'' noi ii avem dar  ii lasam acasa(Mutu)ca sa ramanem si noi acasa,pentru ca   in Brazilia e cald si e plaja frumoasa si soare pentru bronz,si de ce sa mergem in Brazilia sa luam  un bronz si o medalie de bronz ,de ce?Domnului selectioner sigur  nu ii plac petrecerile ,cu zeci de mii de oameni  pe starzi .

O sa vina anul 2014 ,o sa vina vara ,o sa se faca 12 iunie ,o sa se dea startul Cupei Mondiale unde va fi si Grecia nu si Romania si pe langa Grecia vor mai fi si alte alte 31 de Nationale,si alti peste 700 de fotbalisti ,si nici un roman.Si vor fi meciuri palpitante cu Grecia in prim-plan,cu fortele Lumii,nu si cu Romania,o sa se faca data de 13 iulie ,se va termina un alt Campionat Mondial fara Romania,un campionat mondial la care Romanii vor avea o alta favorita,nu pe Romania!!!!Apoi  vom incepe o alta campanie preliminara,cu planuri mari,si cu realizari ,sper eu la fel de mari ca planurile.!Cand voi mai plange de bucurie pentru Romania?Oare cand?


Un Moldovean=Roman care a urmarit meciul in oras impreuna cu  alti zeci de Romani ,si Moldoveanul a fost singurul care sa ridicat in picioare si a intonat imnul Desteaptate Romane vers cu vers , cu voce tare,Iar altii radeau de el!!!!Pentru ca simt Romaneste !!

15.11.2013

Camasa unui bărbat nu e decât o bucată de cârpă până când o femeie nu o îmbracâ,somnoroasa, dimineata, lăsându-si părul ciufulit să-i cadă pe umeri :x



Sa va zic, mi sa intimplat si mie,ca intr-o dimineata ''iubita'' pe atunci,sa imbrace tricoul meu .A fost frumos,a fost singura  care a avut parte de asa ceva .Frumos chiar  prea frumos ,chiar daca era intr-o dimineata de  toamna-iarna,cu ploaie-zapada si viscol ce facea ca gerul de afara sa para si mai greu de digerat.Dar stiu ca atunci si in tricou daca era sa ies afara ,bateam frigul,pentru ca pe atunci domina dragostea,nimic alt ceva.Era in aer,in vant,in stropi,in fulgi ,in pat,in mine ,in noi,chiar si pana la etajul 3 ...Acuma stiu ceva ,ca am in garderoba un lucru ,de valoare ,si mai multe carpe frumoase.

M-am uitat atent,o data,de doua ori ,de noua ori si am observat ce era de observat,ca acel tricou in acea dimineata era mult mai pretios  pe Ea,era mult mai frumos pe Ea, statea mult mai bine pe Ea.M-am apucat de facut poze si am facut una,doua ,noua,douazeci si unu de poze,cu Ea in prim-plan,si tricoul meu sifonat.Cand mai baga si un zambet era tot.(Se intimpla uneori sa imi aduc aminte de zambetul ei molipsitor ,de fiecare data cand vorbeam cu ea.)Imi mai aduc aminte si cand imi spunea : iti multumesc ca ma faci sa zambesc,desi nu eram  ''glumet de meserie'' Oameni iubesc cu inima,eu atunci simteam ca iubesc si cu ochii cand o priveam, sau cu mainile cand bagam o mana in parul ei.


Ii lua  cate doua ore sa se pregateasca,sa puna tricoul meu pe ia ,a durat doar  cateva  secunde...
Apoi Am desfacut o portocala,miros frumos,gust dulce,dar nu la fel de frumos si dulce ca chipul ei ,ca  saruturile ei si mirosul care avea sa ramana pe tricoul meu de la ea,nici daca as fi desfacut 10 portocale ..Zambetul ei il consumam ,cu mult mai multa placere decat acea portocala .Nu era prima dimineata cand ne trezeam unu langa celalalt ,dar era dimineata cea mai speciala din fosta relatie.Si pentru ca graba strica treaba,repede in baie,haina si la drum,drum lung,nemancati,de fapt dragostea tinea de foame.Si pentru ca nimic nu e vesnic,''aventura'' sa  termina demult,cu punct.
''Ma-ndrept timid, cu pasi marunti 
Spre camera in care
Am impartit, atatea nopti
Unde s-au dus oare?''
''Mai sunt momente in care,sa fiu sincer mie dor ,
Sa te mai vad dimineata  cu tricoul meu la noi in dormitor!
Asa nebuna cum erai,erai nebuna mea ,
Au fost multe fete in patul meu,dar nu si in inima mea !''


Blogul asta va tine loc de memorie,de jurmal personal,amintirile frumoase spun asa:ai fost o eroare  frumoasa din viata mea :D .Numele tau a fost scris cu creionul ,pentru a putea fi sters.

08.11.2013

Alex Bourceanu,peste Messi sau Eto''o


UEFA a facut un top in care sunt prezenti jucatorii care au alergat cei mai multi kilometri,in top au intrat doar jucatorii  care au marcat in liga sau au contribuit decisiv, din echipa noastra face parte micutul Adi Popa pe pozitia 67 cu 29 de km alergati,si Leandro Tatu.

04.11.2013

“Ea nu-si cunoaste valoarea…” Ea=Femeia

Dumnezeu creand femeia, muncea tarziu in cea de a sasea zi. La Dansul a venit un inger si l-a intrebat: “De ce pierzi atata timp pentru lucrul asta?

“Dumnezeu i-a raspuns: “Uita-te la toate detaliile pe care trebuie sa le respect pentru a o face. Ea trebuie sa se spele usor, dar sa nu fie din plastic, sa aiba mai mult de 200 de parti care se misca si in acelasi timp sa fie gratioasa.

Trebuie sa se poata vindeca cand este bolnava; sa poata sa munceasca cate 18 ore pe zi. Ea trebuie sa aiba doar doua maini, dar cu ele sa poata cuprinde mai multi copii deodata si sa ii poata imbratisa in asa fel incat sa le treaca orice durere.”Ingerul a ramas impresionat:

“Este un model standard? Asta e imposibil! Prea multa munca pentru o zi. Lasa pe maine.”

“Nu” a zis Dumnezeu, “o voi termina azi si ea va fi preferata mea.

“Ingerul s-a apropiat si a atins-o: “Doamne, dar e asa de fina!”

“Da, este fina, dar de asemenea am facut-o si foarte puternica. Nici nu poti sa-ti imaginezi cate poate sa suporte si sa invinga. Arata fragila, dar in ea se ascunde o putere imensa.”

“Poate sa gandeasca?” – a intrebat ingerul.

Dumnezeu a raspuns: “Ea poate nu numai sa gandeasca, dar si sa convinga.”

Ingerul a atins obrazul femeii: “Doamne, se pare ca are undeva un defect- are obrazul ud.”

“Nu, nu este defecta,”- l-a corectat Dumnezeu- “acestea sunt lacrimi.”

“Pentru ce sunt ele?” – a intrebat ingerul.

“Prin ele isi exprima tristetea, dragostea, singuratatea, suferinta si mandria.”

Ingerul era cu adevarat impresionat: “Doamne, esti un geniu! Te-ai gandit la toate. Femeia este cu adevarat uimitoare.”

“O, da!” – a spus Dumnezeu. “Ea are puteri cu care poate sa uimeasca barbatul. Ea poate sa rada, atunci cand ii vine sa planga. Ea poate sa zambeasca, atunci cand este speriata. Ea o sa ajute pe altul, atunci cand ea insasi are nevoie de ajutor. O singura privire de a ei poate face ceea ce nici unui barbat nu-i sta in putere…”

Ingerul nu putea scoate nici un cuvant si o privea uluit.

Atunci Dumnezeu a oftat: “Numai ca un lucru la ea nu este in regula. Un singur neajuns, pe care daca ea nu o sa-l corecteze, poate sa-i strice viata.”

“Care este acesta?” intreba ingerul.

“Ea nu-si cunoaste valoarea…”

28.10.2013

FC BRASOV 1-2 STEAUA BUCURESTI

FC BRASOV 1-2 STEAUA BUCURESTI (IONESCU 9'/ KAPETANOS 1' GARDOS 47')

STATISTICA MECIULUI:
47% POSESIE 53%
7 SUTURI LA POARTA 6
1 SUTURI PE POARTA 3
315 PASE PRECISE 444
80 DUELURI CASTIGATE 126
8 DRIBLINGURI REUSITE 22



INDEX INSTAT:
       + PREPELITA  244, GARDOS  242, TANASE  230.

       - STANCIU  171, POPA 186,TATARUSANU 195.

PRECIZIA PASELOR:
       +FILIP 90%,NEAGU 89%,BOURCEANU 83%.
       -POPA 58%, KAPETANOS 64%,TATU 67%.






























MINGI PIERDUTE :
         + IONUT NEAGU 3, SZUKALA 4, FILIP 5.
         - TANASE 25, KAPETANOS 14, BOURCEANU 13.


MINGI RECUPERATE:
           + SZUKALA 18, VARELA 15, GARDOS 11.
           - TANASE 1, KAPETANOS 1, TATU 1.

INTERCEPTII REUSITE:
           + SZULALA 4, NEAGU 4,  PARVULESCU 4.
           -  FILIP 0, STANCIU 0, TATU 1.

UNICA STEA STRALUCITOARE ESTE STEAUA BUCURESTI!!
FORZA STEAUA CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE !!
US25! UCL!




       

23.10.2013

Champions League!! STEAUA BUCURESTI 1 - 1 Basel

STATISTICA MECIULUI DE ASEARA FC STEAUA BUCURESTI 1 - 1 BASEL (TATU 88'/DIAZ 48')

49% POSESIE 51%
17 SUTURI LA POARTA 14
6 SUTURI PE POARTA 5
357 PASE PRECISE 460
98 DUELURI CASTIGATE 76
116,9 KILOMETRI PARCURSI 118,8

LATOVLEVIC 90' vs  GEORGIEVSKI 90'
6(219) NOTA INDICE 6,5(247)
6/0 SUTURI /PE POARTA 0/0
75% PASE PRECISE 75%
69% DUELURI CASTIGATE 73%
5 INTERCEPTII REUSITE 10
23/14 MINGI PIERDUTE/RECUPERATE 10/10







TANASE 90' vs POPA 90'
7(251) NOTA.INDICE  7,5 (298)
2/2SUTURI/PE POARTA 2/0
62% PASE PRECISE 76%
48% DUELURI CASTIGATE 53%
1din7 DRIBLINGURI REUSITE 1din3
19/4 MINGI PIERUTE /RECUPERATE 17/2










TEAM TOP 5 DISTANCE:
13.01 km DIAZ
12.21 km BOURCEANU
12.09 km STOCKER
11.70 km POPA
11.65 km SALAH
11.42 km VOSER
11.24 km LATOVLEVIC
11.21 km F.FREI
10.82 km TANASE
10.71 km GEORGIEVSKI

O ULTIMA PARERE PERSONALA: NU  TREBUIE DE FLUIERAT UN JUCATOR CARE A DAT O PASA INAPOI CORECTA, PENTRU A CREA UN ATAC POZITIONAL,DECAT SA FI GRABIT ATACUL ,SA O FI DAT INAINTE SI SA O FI GRESIT ...CEI CARE FLUIERA JUCATORII ECHIPA  SE CRED MAI BUNI CA JUCATORII NOSTRI ,LE ZIC EU CA NU ESTE ASA,SI CA ROMANIA ARE 22 MILIOANE DE ANTRENORI...NU TREBUIE SA FIM SUPARATI PE STEAUA ,PENTRU CA STEAUA CASTIGA TITLUL 24, DUPA 7 ANI DE PAUZA ,STEAUA CASTIGA TITLUL 25 ANUL URMATOR,TREBUIE SA FIM SUPARATI PE COMPETITIE .
SI PENTRU CA IUBIREA PENTRU STEAUA ESTE INFINITA SPUN DOAR ATAT:FOTZA STEAUA CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE .UNICA STEA STRALUCITOARE ESTE STEAUA BUCURESTI.US25

22.10.2013

Daca sunt de acord cu femeile in 2-3 lucruri ,unul din ele sunt pantofii.! Sergiu

























Ar trebui sa lasam orgoliul barbatesc care ne caracterizeaza intr-o parte,si sa recunoastem ca in  aceasta perioada ,a anilor 2000 ,damele sunt vectorul schimbarii vestimentare urbane,rurale,si din intreaga lume .Varsta adolescentina,medie sau putin avansata,cu haine din stilul sport sau elegante,damele zilelor noastre dau culoare orasului in care locuim,tarii in care traim indiferent de anotimp,vreme de afara,sau dispozitie.Farmecul si elegnta lor,ne fac pe noi barbatii vulnerabili.

Culoarea  pentru barbati a disparut.Purtam tot mai des haine inchise la culoare,costume inchise la culoare,camasi,cravate inchise la culoare,si in general toata gama de cenusiu.Acest tip de stil ne arata si ne face seriosi,dar privind din alt unghi, parem niste soferi ,sau mai rau paznici la un supermarket :))
Ma inclin in fata barbatilor eleganti care sunt putini la numar (din pacate) care dau culoare orasului,din simplul motiv ca variantele sunt extrem de reduse.Prin oras apar multe afisuri publicitare cu barbati imbracati elegant si colorati,dar prea putini pun in practica.
Aceasta este parerea mea si ar fi de dorit ca sa incepem sa coloram orasul,tara,lumea incepand de la temelie,asta insemnand de la pantofi si nu oricum ,ci cu gust!!!!!!!