Powered By Blogger

30.12.2013

5 Motive care te fac sa urasti Revelionul !!! Ma doare in paişpe in 2000paişpe ))

Multi chiar foarte multi intreaba,zilnic,de doua ,de  cinci ori,ce fac de revelion,obsedant dea dreptul.Intrebarea asta e cu atat mai prosteasca deoarece, revelionul e o petrecere nu o vizita la politie sau dentis!

1.Linia telefonica lucreaza prost,sau de loc.

E o seara speciala,deci toti dam apeluri,si mai multi dintre noi la ora exacta 00:00 , la ora trecerii dintre ani,eu o sa imi dau ceasul cu 5 minute inaintea tuturor :D :D nici macar sa dai un mesaj nu e asa usor,si de ce? Pentru ca multi  ocupa linia telefonica sa ii dea un telefon lu cumatru,sa intrebe ce face cumatra .Mai bine ii arunci o petarda in casa sa vada cat de mult ii  iubesti va simti garantat .Tu nu poti suna de Revelion la ora 00:00 pentru ca cineva suna o ruda de gradul paişpe.Ai o lista de contact cu 200 de persoane,si le dai mesaj la toti,prost gandit,primesti de la majoritatea,bucuria ta ,prostia lor.Multe din mesajele trimise sunt asa de fatada,din momentul in care ai dat Send ai inteles ca iti place sa minti .

2.Nu merge nici internetul ca intr-o zi obisnuita.

Nici cel mai bun prieten al omului ,care nu e cainele ci internetul,nu mai e cel mai bun o zi pe an.Te lasa la greu ce fel de prieten e el? mai bine dai tu papucii,ii dai si doua palme daca esti fata  sigur vei avea  o placere o senzatie de inceput de an placuta ,daca esti baiat,barbat  ii dai doi pumni sigur  va vedea artificii,si va auzi petarde.

3.Oamenii iau hotarari,si fac totul in 2000paişpe ce nu au facut in tot secolul 21.

Te apuci de invatat? Ei serios?  Te apuci de sala? Pe cuvantu tau? Te lasi de fumat? lasate de aberatii, eu nu cred in hotarari ,eu cred in actiuni ,asa ca apreciez ultimul,pentru ca as fi cel mai inteligent sa fac asta !!! o sa iti propui "sa omori" cu 5 prostituate mai mult ca anul trecut? Atunci esti dement!! Mai bine scrii pe o foaie de ce vicii si defecte  vrei sa scapi ,si o arunci in foc,si pe alte 20 de foi scrii ce vrei sa realizezi iti lipeste aceste 20 de foi pe dulap,Tv, Calculator,oglinda,in baie,frigider ,pe tavan si in frunte ca sa te simti important ...bafta

4.Te distrezi si nu ratezi distractia!!!

31 decembrie e o zi in care trebuie sa te distrezi chiar daca ai dureri de cap,chiar daca esti racit/a sau ai diaree ...nu sta acasa sa inveti sa faci ochiuri prajite,sa citesti o carte,sau sa inveti  o combinatie de arte martiale sub pat...aceasta zi nu o scoti din buzunar,aceasta zi e ziua in care trebuie sa arati ca te poti bucura de viata,CHIAR DACA BOALA SECOLULUI XXI ESTE DEPRESIA ...Oamenii normali se distreaza cand au chef de cate ori pe an doresc,poate fi si marti si sambata ei tot e distreaza cu chef de viata....Nu trebuie sa existe o zi in care te-ai distrat cel mai bine in viata ta,nu trebuie sa notezi pe calendar ca azi marti 8 martie cea mai tare petrecere ever...nu...

5.Sentimentul ca e un nou inceput!!!

Prostii.Daca te bucuri foarte tare ca a trecut anul si ai pus piciorul in prag,si vine un an nou in care uiti de toate,gresesti,nu exista nici un eveniment care sa streaga trecutul.Viitorul e in fata,si trecutul e in spate dar exista el merge cu tine prin viata indiferent de varsta.Daca vrei sa progresezi nu ai decat.Anul incepe si se termina in fiecare zi,deoarece Pamantul se invarte in jurul Soarelui ,iar cercul nu are nici inceput,nici farsit.Nu poti da Delete la orice vrei tu .Ar fi prea simplu pentru o lume atat de complicata.