Powered By Blogger

12.02.2014

Vise,Vise,Vise,ele pot fi realizate,crede,crede ,crede!!! SECRETUL

Partea I
Va salut!
Astazi,va voi "vinde" Secretul care te va ajuta sa descoperi calea  succesului.Secretul e doar unu.LEGEA ATRACTIEI .Acest secret este ca un bumerang,ce emani in exterior,se va intoarce inapoi si vei primi in interiorul tau.Ai un vis,doua, sau mai multe vise decit zile intr-un an calendaristic? Ei bine ele pot fi realizate,indiferent de numarul lor si indiferent cit de mari sunt.Poti fi acolo sus daca:tratezi indiferenta.
Secretul dupa mine are trei "laimotive" care le poti transforma in motive care te pot bucura secunda de secunda minunt de minut zi de zi .
CERE
CREDE
PRIMESTI

Indiferenta duce la pierzanie,indiferenta duce la nerealizarea visului\visurilor...nu lasa indiferenta sa faca parte din "calitatile tale negative " inlocuieste-o cu o calitate pozitiva cum ar fi VISUL,Viseaza non-stop,neconditionat,viseaza cu ochii deschisi nu doar atunci cind dormi,aici se aplica aceasta regula.

Cind vine vorba de vise,o alta regula nescrisa care se aplica este sa fii ORGOLIOS\ORGOLIOASA,sa ai un orgoliu care da pe afara.Atunci cind vrei sa iti realizezi un vis si esti extrrem de orgolios,asta demonstreaza ca nu iti place sa pierzi,ca ai un caracter de campion,si cum CAMPIONII SE NASC NU SE INVENTEAZA poti fi si tu unul din ei.Nu exista termen de valabilitate si nici termen de expirare pentru a realiza un vis sau pentru al mentine pentru tine ,exista doar sa crezi ,sa crezi, sa crezi,din maduva oaselor de la  la prima respiratie a zilei si pina la ultima respiratie a zilei,vietii.

Visele nu au picioare si nici magneti ca sa le atragi,dar le poti atrage prin energia care o degaji,energia pozitiva,LEGEA ATRACTIEI este de fapt energia care o transmitem o si primim inapoi.Energie pozitiva transmitem,energie pozitiva vom primi inapoi.Energie negativa transmitem,energie negativa vom primi inapoi.Daca iti repeti intru-na voi reusi,voi reusi va sosi si momentul in care vei reusi,dar daca te vei plinge vai iar ghinion,vai iar ghinion,nu vei primi decit ghinioane.Importanta mare o are si faptul ca trebuie sa fim pozitivi in gindire,ca sa avem realizari pozitive.Nu vor fi toate doar realizari,vor mai fi si esecuri dar avantajul va fi de partea realizarilor pe care le doresti,un avantaj constant care va ajunge pina la un avantaj suprem ce nu va mai lasa loc de esecuri ,nici macar neprevazute.
ENERGIA nu are gust sau miros dar in schimb are simt.Simtul de satisfactie ,de incredere in fortele proprii,de incredere ca poti reusi.
Dintr-o disperare profunda , poate aparea un dar maret,doar daca aplici secretul,nu e nevoie sa cauti  prin istorie urmele secretului pentru ca el e in tine.Am cautat eu si nu  imi vine sa cred citi oameni mareti cunosteau secretul:Hugo,Napoleon,Shakespeare,Washington,Jefferson,Lincoln,Newton,Bethowen,Einstein sunt doar citiva.

Acest secret iti va aduce tot ce doresti,sanatate,bani,fericire....poti sa ai,sa faci,sa fii orice iti doresti...TU CE VREI SA FII CU ADEVARAT?
Asta este marele secret al vietii,sa Ceri sa Crezi sa Primesti,toti lucram cu o putere nedefinit de mare...Trebuie sa folosim aceasta putere...

Avem timp pentru toate sa dormim,sa muncim,sa judecam pe altii,sa ne cerem scuze,sa citim sa scriem,sa corectam ce am scris ,sa regretam ce am scris...avem timp pentru boli,sa invinovatim destinul,sa criticam...Avem timp sa privim reclamele,sa ne aruncam intrebari,sa aminam raspunsurile,avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa aceea,avem timp sa ne facem prieteni si sa ii pierdem,avem timp sa injuram ...avem timp sa cistigam increderea ,avem timp sa o pierdem in citeva secunde,avem timp sa ne aratam farmecul si sa il pierdem in 15 minute ca nu dureaza mai mult de atit...avem timp sa taiem in carne vie,avem timp sa ignoram persoanele pe care le iubim,si care ne iubesc,avem timp sa fim suparati ,avem timp sa fim tristi...Avem timp pentru toate...Avem timp sa pierdem timp...

Am invatat ca pot sa continui dupa ce am spus ca nu mai pot.Am invatat ca eroii sunt cei ce fac,ce trebuie,cind trebuie,indiferent de consecinte...To be continued...