Powered By Blogger

05.01.2014

Steaua are cele mai mari încasări din istoria fotbalului românesc !!!

Sezon profitabil pentru echipa noastra.Inca un capitol la care suntem peste toti.Ciocu mic adversarelor !!!

Sezonul 2012-2013 a adus in visteria clubului nostru, suficienti bani ca sa mai transferam si noi ceva bun si foarte bun,aproape 37 milioane din euro este suma  adunata de  Steaua, un record absolut in istoria fotbalului Romanesc , unde doar noi contam!!! Pina acum campioana sezonului 2011 Otelul a avut cele mai multe incasari 19,3 miliane de euro ,practic in jumatate,diferenta mare , asta e adevarata diferenta dintre noi si restul lumii.

Steaua sa calificat in grupele UCL ,acolo unde ii este locul,acolo unde ii este locul campioanei Romaniei,acolo unde ii este locul Campioanei inimilor noastre !!Forza Steaua .A realizat cel mai mare transfer din Liga 1, si a adunat zeci de mii de oameni meci de meci ,pe teren propriu,acolo unde detinem toate recorduurile,si ne mandrim cu asta.

                                                        UEFA : 17,4 milioane de euro

Aceasta suma de 17,4 milioane de euro , e rasplata participarii in grupele Champions League.2,1 milioane au revenit pentru calificarea in play-off ,alte 8,6 milioane au revenit pentru castigarea play-off-ului si calificarea  in grupe.Cele 3 puncte obtinute in urma egalurilor cu Basel (tur-retur) si cu Schalke 04 au mai adus in cont alte 1,5 milioane ,si alte 5,2 milioane din market pool .

                                                         BILETE : 3,8 milioane de euro

Aceste venituri se datoareaza fanilor si suporterilor Stelisti, la  meciurile din preliminarii si grupele UCL.In total peste 200.000 de platitori  la 7 meciuri de acasa cele cu Vardar,Dinamo Tbilisi,Legia,Celsea ,Basel, si Schalke .

In acest sezon ,Steaua a vut cei mai multi suporteri la meciul cu   echipa Poloneza ,Legia din turul play-off-ului pentru accederea in UCL.Cei 50.655 de fani Stelisti au platit in total 528.00 de euro .Meciul cu cele mai multe incasari a fost de departe meciul cu Chelsea ,chiar daca au fost mai putini fani decat in meciul cu Legia 36.713 fani pe stadion,incasari de 1,5 milioane de euro .Cea mai mica audienta a fost in meciul cu Schalke 11.00 mii fani ,chiar si asa incasarile sau apropiat de  jumatate milion de euro.


                                                    TRANSFERURI 11,7 milioane de euro

Steaua a avut parte de un sezon foarte profitabil si la capitolul transferuri,unde evolutiile din prima parte a sezonului la propulsat pe fundasul Vlad Chiriches la Nationala Romaniei ca capitan,si totodata in Premie League, la o echipa de top.Fundasul a devenit cel mai scump jucator transferat inafara tarii  din istoria Ligii 1Tottenham Hotspur platind in schimbul lui suma de 9.5 milioane de euro.

Raul Rusescu ,Golgeterul stagiunii trecute din Liga 1 a plecat si el intr-un campionat de top la o echipa de top, Spania.Sevilla a achitat 2,2 milioane de euro pe Raul.


                                                      SPONSORII : 500.000 de euro

Sponsorul principal este singurul care aduce incasari ,in conturile gruparii din Ghencea.


                                                        DREPTURI TV : 3,57 milioane de euro.

Drepturile Tv aduc cei mai multi bani pe plan intern.3.35  milioane de euro din partea Ligii Profesioniste de Fotbal si alte 200.000  mii de euro din partea Federatiei Romane de fotbal ca urmare a participarii in cupa romaniei.

                                                         CHELTUIELI

Varela 1 milion de euro
Neagu 500.000 mii de euro
4,2 milioane de euro insumeaza salariile tuturor angajatilor si jucatorilor  pe un sezon intreg.
670.000 de euro pe an insumeaza ,inchirierea National Arena pe un sezon intreg.


Pana acum cel mai profitabil sezon al Stelei a  fost cel din 2007-2008  ultimul in care participase in UCL 7.8 milioane de euro incasase pe atunci echipa noastra.
UNICA STEA STRALUCITOARE ESTE STEAUA BUCURESTI.
fORZA STEAUA CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE.ROUTE 25