Powered By Blogger

02.12.2013

Capitolele statistice la care STEAUA e la nivelul granzilor Borussia și Atletico și peste Milan și Schalke

STEAUA BUCURESTI  este mai periculoasă decât Celtic, AC Milan, Schalke, Marseille sau Olympiakos, dar mai ineficientă. Cel puțin asta se desprinde din statisticile oficiale ale site-ului UEFA. În actuala ediție a UEFA Champions League, ECHIPA NOASTRA  a șutat de 50 de ori la poartă: de 30 de ori pe spațiul porții și de 20 de ori pe lângă, dar a înscris doar două goluri. Așa se explică și de ce ECHIPA NOASTRA  au strâns doar trei puncte și nicio victorie în cinci runde jucate în grupa E a UCL.

Comparativ, Celtic a trimis doar 29 de șuturi la poartă, AC Milan, Schalke și Marseille câte 28, iar Olympiacos doar 25. Cel mai prost la acest capitol stau FC Copenhaga și Austria Viena, ambele cu câte 21 de șuturi pe spațiul porții.
La capitolul posesiei, STEAUA  este la egalitate cu echipe importante din Europa, ca Borussia Dortmund și Atletico Madrid, toate având 47%. Roș-albaștrii stau mai bine din acest punct de vedere decât CSKA Moscova (41%), Austria Viena (41%), Viktoria Plzen (42%), Celtic (43%), FC Copenhaga, AC Milan (ambele 44%), Anderlecht și Olympiacos (ambele 45%). Pe primele locuri la posesie sunt, deloc surprinzător, Bayern (64%), Barcelona (62%) și PSG (61%).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu