Powered By Blogger

12.01.2014

Steaua, peste Manchester United, AC Milan și Schalke! Echipa Noastra , locul 21 în lume !!!

Campioana Inimilor Noastre,a fost aproape de a se clasa in primele 20 de echipe de club din lumne,fiind devansata doar de Lazio.

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului,a dat joi publicitatii clasamentul primelor 20 de echipe de club din lume pe anul recent incheiat 2013.Favorita Noastra ,se afla pe locul 21,cu 200,50 puncte ,in timp ce Lazio,care s-a clasat pe 20, a acumulat 204 puncte.

Pozitia pe care s-au clasat Favoritii nostri ,este mai mult decat onoranta,tinand cont ca am depasit echipe mult mai titrate ,Chiar daca si  Steaua este o campioana dintotdeauna,si echipa cu cele mai mari rezultate in europa din istoria mai veche,si mai recenta a echipelor Romanesti.Echipele titrate pe care Steaua lea depasit sunt :Manchester United,Ac Milan sau Schalke.United pozitia 26, Ac Milan pozitia 35 si Schalke pozitia 52,la egalitate cu Valencia.

In aceasta erarhie mai sunt si alte echipe romanesti,care sau obisnuit sa fie in spatele nostru,si din obisnuinta va fi asa mereu,incepe Hegemonia.

Forza Steaua Campioana Inimilor Noastre
Unica Stea Stralucitoare este Steaua Bucuresti
Forza Baietii.Route 25 !!!