Powered By Blogger

12.03.2013

Am citit cu voia mea ,ieri 11.03.2013 ,o poezie ,o poezie  fara rima ,am vazut ca se poate scrie in versuri si alt fel decat stiam eu .

Parerea mea  :Ce sa zic, o poezie cu strofe de 3 ,4 ,7 versuri
fiecare ceva neobisnuit pentru mine,nu am citit eu multa poezie la viata mea dar e ceva diferit.Pe langa  forma strofelor neobisnuita,am mai definit si cateva alte lucruri neobisnuite.De ex: un vers ce continea doua cuvinte la care si acum reflectez ce o fi insemnand,care o fi sensul lor in poezie,in viata persoanei date,pentru persoana data ''Soare negru'',si daca eu cumva pot face ca soarele sa fie stralucitor pentru Ea .Ea fiind  aerul meu de 37 de zile,aerul meu de azi,aerul meu de acum in colo,dar pana cand?
Doar Unul e cel ce stie!!!!!!!!!!!!

Daca intr-o poezie de 14 versuri doar un vers este optimist ,ce pot face eu?
Ce pot face?nu stiu!!! dar pot incerca a face ceva,asta la sigur pot.De accea de astazi m-am pus si mai mult pe treaba pentru a demonstra ceva,sa demonstrez ca o iubesc pana la infinit,si ca ATATA TIMP CAT O VOI IUBI EU ,EA NU VA MURI NICIODATA . Scopul meu este ca urmatoarea sau urmatoarele ,versuri sau poezii sa contina acele doua cuvinte ''soare negru '' transformate  sa sune si sa arate asa''Soare Galben (Stralucitor)'',si nu doar doua cuvinte din sutele de cuvinte ale poeziei sa fie tranformate ,ci un tot intreg ,cuvant cu cuvant,vers cu vers.

O vreau fericita in bratele mele,si pentru ca am incredere in mine,si pentru ca imi place sa risc,am intrat in acest joc riscant ,un joc intre maturi.Frica e un lucru greu de invins dar nu imposibil,si de asta incerc sa o fac sa isi recapete increderea si sa treaca peste acest complex,mai este mult pana departe,dar eu sunt Strong.

Timpul va trece si vreau sa vad cate din obiectivele mele vor fi bifate ,adica realizate.
si pentru ca sunt multe si foarte multe obiective ,aici voi semna doar cateva:
  -''RECAPATAREA INCREDERII SI SCAPAREA DE COMPLEXUL NUMIT  FRICA''.
  - ''SOARELE NEGRU'' SA DEVINA PE VIITOR '' SOARE STRALUCITOR''.
  - '' POEZIILE PE CARE VA URMA SE LE SEMNEZE SA CONTINA DOAR SI DOAR VERSURI    ALBE CU CONTINUT POZITIV SI STARE DE SPIRIT POZITIVA''
   Si pentru ca sunt mult mai multe ma opresc aici ........''SI PENTRU CA TE IUBESC NU VEI MURI NICIODATA D.M''



SMILE :D :D