Powered By Blogger

17.07.2013

STEAUA BUCURESTI 3 - 0 Vardar!!!Unica Stea Stralucitoare este Steaua Bucuresti!!


Steaua Bucuresti  3- 0 Vardar     Statistica meciului :








 Posesie  70%  -  30%
Suturi la poarta 32 - 2 Suturi pe poarta  14 - 0

Cornere  13 - 1
Pase precise 534 - 184

Recuperari 118 - 80


Notele jucatorilor dupa indice:

Tatarusanu 6,5
Latovlevici 7
Chiriches 7
Szukala 6
Georgievskii 6
Pintilii 8,5
Bourceanu 8
Tanase 7 (Tatu 6,5)
Stanciu 7 (Iancu 7)
Ad.Popa 7,5
Nikolic
6,5 (Piovacari 5,5)


Prestaia celor mai doi tineri jucatori din lotul nostru :
7 (282)  indice  7 (256)
57     minute jucate     36
0/0    gol/pase de gol  0/0
5/1   suturi ,la / pe poarta 4/4
82%  / 47%  pase precise/dueluri castigate 79% / 83%
2/3   driblinguri reusite  2/2

Nikolic - Piovacari

6,5(240   indice  5,5 (181)
60
   minute jucate 33
0/0  gol/pase de gol 0/0
2/1 suturi la/pe poarta 2/1
88% / 33% pase precise /dueluri castigate 50% / 29%
1/1 driblinguri reusite  0/0




FORZA STEAUA CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE

GLADIATORUL BOURCEANU A DAR 101 PASE CORECTE IN ACEST MECI ,O ADEVARATA PERFORMANTA UN ADEVARAT LIDER,CAPITAN,CAMPION.


Steaua A batut recordul de victorii consecutive in preliminariile competitiilor europene 13 la numar ,devansando pe Dinamo Kiev..

Tot aseara Steaua a obtinut a 100 victorie europeana ,Sutem Stralucitori!!

Felicitam in numele poporului stelist jucatorii si toti cei cu sange ros albastru !!!Forza steaua

11.07.2013

Cifrele InStat confirmă: Pintilii a fost MVp-ul Supercupei!


Desemnat cel mai bun de pe teren de sponsorul Puma, Mihai Pintilii a primit confirmarea ieri, o dată cu finalizarea raportului de monitorizare al firmei InStat, cu care Gazeta va continua colaborarea şi în acest sezon. Cu un indice de 371, mijlocaşul central i-a devansat pe Bourceanu (368) şi Szukala (297), următorii clasaţi. Cel mai mic punctaj de la campioni l-a acumulat Tănase (152), el fiind, alături de Georgievski, singurul titular care nu a expediat nici un şut la poarta lui Pecanha. Amîndoi însă au cîte o pasă de gol. Chiar şi aşa, decarul Stelei a fost mai bun decît cel mai bine clasat petrolist, Hamza, care a acumulat un indice de numai 125.

Maşina de pase Pintilii
MVP-ul partidei n-a ieşit în evidenţă doar pentru superba execuţie de la golul 3, ci şi pentru exactitatea serviciului său. Stelistul a avut un procentaj incredibil de reuşită: 95% dintre pasele sale au fost corecte sau, altfel spus, dintr-un volum de joc de 69 de baloane transmise, Pintilii a greşit numai 3!
"Prinţul" deşertăciunii
Acţionînd în zona centrală, Pintilii a beneficiat însă şi de forma slabă a unuia care, în mod nomal, ar fi trebuit să-i facă viaţa mai grea. Adrian Cristea a arătat însă în Supercupă de ce nu a făcut faţă la Standard Liege. Cu un indice calculalt de InStat de numai 62!!!, "Prinţul" a fost cel mai slab de pe teren, mai "subţire" în realizări şi decît Manasse (67), omul care a produs penaltyul şi şi-a lăsat echipa în inferioritate după doar o jumătate de oră. Pe faza defensivă, Cristea n-a recuperat decît o minge (Pintilii a avut 16), a irosit însă 15 pe atac, iar în duelurile unu la unu a cîştigat doar 2 din 10. Penibil!

06.07.2013

Fericirea Ingrasa

FERICIREA îngraşă. Experimentul care răstoarnă toate teoriile legate de obiceiurile alimentare

Pentru a-i induce într-o stare de fericire, studenţii s-au uitat la "Mr. Bean" şi "Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry met Sally". De asemenea, pentru a avea o stare de spirit neutră, aceştia au fost nevoiţi să se uite la un documentar despre peşti, iar pentru o stare de spirit negativă, studenţi au urmărit secvenţa din filmul "Culoarul Morţii/ The Green Mile", unde John, un prizonier nevinovat, este executat.
Imediat după vizualizarea videoclipurilor, studenţilor le-au fost oferite chipsuri şi ciocolată, iar cercetătorii au măsurat aportul de calorii pentru fiecare scenă.
Astfel, cercetătorii au conchis: "Aceste descoperiri ar putea ajuta la tratarea obezităţii. Ele subliniează importanţa emoţiilor pozitive asupra alimentaţiei, care sunt adesea trecute cu vederea".
Cercetătorul Christy Fergusson spune că sunt două mecanisme diferite de a mânca în funcţie de starea de spirit în care ne aflăm, dacă suntem trişti sau dacă suntem fericiţi. "Atunci când ne simţim plictisiţi sau foarte prost din punct de vedere psihic, mâncăm pentru a aduce o schimbare. Zahărul din alimente poate ridica temporar starea de spirit. Când suntem relaxaţi şi fericiţi, nu sunt obsedaţi de calorii, mâncarea devenind o mare sursă de plăcere", a spus acesta.
Psihologul Linda Papadopoulos a afirmat: "Gândiţi-vă la orice sărbătoare, aniversare sau nuntă, care au loc vineri sau sâmbătă seara. Toate aceste evenimente implică mâncare. Bucurându-te de mâncare fără a calcula caloriile sau fără a te judeca este o practică sănătoasă prin care te poţi bucura de viaţă". De asemenea, aceste informaţii vin în completarea cercetărilor care au arătat că femeile se îngraşă după ce se căsătoresc.