Powered By Blogger

30.01.2014

Dialog emotionant intre un pusti si tatal Lui,merita citit !!!

Un barbat a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baietelul de 5 ani asteptand la usa nerabdator.
- Tati, pot sa te intreb ceva?
- Da sigur, despre ce e vorba? a raspuns tatal
- Tati, cati bani castigi pe ora?
- Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos.
- Doar vreau sa stiu…Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?
- Daca trebuie sa stii …castig 50$ pe ora.
- Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$?
Tatal s-a infuriat:
- Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii.

Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa .
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.
Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.
Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: “Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des”. a dus la usa baiatului si a deschis-o.

- Dormi? Dormi? a intrebat….
- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.
- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine.
- Uite aici ai 25$.
Micutul a sarit, zambind. Multumesc tati, a strigat.

Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau.

- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.

- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa vii mai repede acasa maine . Vreau sa mananc cu tine.

Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte.
Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor. Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.

Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim. Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore.
Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!

23.01.2014

Racman Mihai-Eminescu,Ispilante Sentiment Brusli,Barcina Politia sunt doar cateva nume ,comice si foarte comice ,Topul il vedeti doar aici, click pe link.

Clasamentul ))

11.11.11.11.11.11.11.Din pacate acest individ nu a intrat in top 10 fiind foarte dezamagit.



10.10.10.10.10.10.10.10.In Top 10 cu felicitari,au mai intrat :


9.9.9.9.9.9.9.9.9.9.9 Salvatore de la Patrie ...


8.8.8.8.8.8.8.8.8.8.8 Miss America e si Miss Univers ...



7.7.7.7.7.7.7.7.7.7.7.Sa zica fetele.Nui asa ca  preferatul vostru , Brad Pit era un urat in tinerete?


6.6.6.6.6.6.6.6.6.Unul din cei doi straini este din Singapore,si sta pe pozitia a 6 ,numarul meu norocos.


5.5.5.5.5.5.5.5.5.5.De asta nu zic nimic,a fost poet bun,a compus poezii frumoase,"pe care le-am recitat si eu la domnisoare" Respect


4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.4.Doamna din pacate nu va putem acorda bronzul,stim ca metalul preferat al dumneavoastra e aurul.


3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.3.si medalia de bronz ,ii este acordata...Legendarului fotbalist , Beckham,Figo si Zidane.
1.1.1.1.1.1.1.1.Si medalia de aur ii revine,din sentiment pentru sentiment,cu felicitari plus aplauze si huiduieli lui ooooooooooooo

15.01.2014

Regele si cele 4 neveste,Trupul,averea,prieteni si familia,sufletul.Poveste nescrisa!!!



"Era odata un rege care avea 4 neveste.

Cel mai mult o iubea pe cea de-a patra sotie, pe care o imbraca cu straie din cele mai scumpe si o trata cu cele mai fine delicatese. Ii dadea tot ce era mai bun.

De asemenea o iubea si pe cea de-a treia sotie si ea era cea cu care se mandrea cel mai mult in fata regatelor vecine. Totusi, regele traia cu teama ca aceasta sotie il va lasa intr-o zi pentru un altul.

Regele o iubea si pe cea de-a doua sotie. Ea era confidenta lui si era intotdeauna draguta, intelegatoare si rabdatoare cu el. De cate ori regele avea o problema, putea avea incredere in ea ca il va ajuta sa treaca peste momentele grele.

Prima sotie a regelui era foarte loiala si isi adusese o mare contributie in mentinerea regatului. Totusi, regele nu o iubea pe prima sotie. Desi ea il iubea cu adevarat, el de abia o observa! Intr-o zi, regele simti ca sfarsitul ii este aproape. Se gandi la viata lui plina si isi spuse: "Acum am 4 sotii cu mine, dar cand voi muri, voi fi singur."

O intreba pe cea de-a patra nevasta: "Te-am iubit cel mai mult, ti-am daruit cele mai frumose haine si ti-am aratat cea mai mare grija. Acum, eu am sa mor, vrei sa vii cu mine si sa-mi tii companie?" "Nici vorba!" replica cea de-a patra sotie, si pleca fara un alt cuvant. Raspunsul ei strapunse inima regelui ca un cutit.

Regele o intreba si pe cea de-a treia sotie: "Te-am iubit toata viata mea. Acum ca mor, vrei sa vii cu mine si sa-mi tii companie?" "Nu!" veni raspunsul celei de-a treia sotii. "Viata e prea buna! Cand vei muri, ma voi recasatori!" Inima regelui se stranse de durere.

Apoi o intreba si pe cea de-a doua sotie: "Intotdeauna am gasit la tine intelegere si ajutor si mereu ai fost acolo pentru mine. Cand voi muri, vrei sa vii cu mine si sa-mi tii companie?" "Imi pare rau, nu te pot ajuta de data aceasta!" replica cea de-a doua sotie. "Te pot doar inmormanta si veni la mormantul tau." Regele fu devastat si de acest raspuns.

Apoi se auzi o voce: "Eu te voi urma oriunde vei merge!" Regele se uita imprejur si vazu ca cea care rostise aceste cuvinte era prima sotie. Era atat de slaba, pentru ca suferise mult din cauza foamei si a neglijarii sale. Adanc indurerat, regele spuse: "Trebuia sa fi avut mult mai multa grija de tine cand am avut ocazia!"

In realitate, noi toti avem 4 sotii in viata noastra: Cea de-a patra sotie este TRUPUL nostru. Indiferent cat timp si efort investim in a-l face sa arate bine, el ne va lasa cand murim. Cea de-a treia sotie este AVEREA noastra. Cand murim, merge la altii.Cea de-a doua sotie este FAMILIA SI PRIETENII. Indiferent cat de apropiati ne-au fost in timpul vietii, ei nu pot decat sa vina la mormantul nostru dupa ce nu mai suntem.

Prima sotie este SUFLETUL nostru. Adesea este neglijat in goana dupa averi, bunastare si putere sau in goana dupa iluzii desarte, uitand ca iubirea curata si sincera iti face viata frumoasa si spiritul sa traiasca si dupa. Si totusi, SUFLETUL este singurul care ne va urma oriunde vom merge."

12.01.2014

Steaua, peste Manchester United, AC Milan și Schalke! Echipa Noastra , locul 21 în lume !!!

Campioana Inimilor Noastre,a fost aproape de a se clasa in primele 20 de echipe de club din lumne,fiind devansata doar de Lazio.

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului,a dat joi publicitatii clasamentul primelor 20 de echipe de club din lume pe anul recent incheiat 2013.Favorita Noastra ,se afla pe locul 21,cu 200,50 puncte ,in timp ce Lazio,care s-a clasat pe 20, a acumulat 204 puncte.

Pozitia pe care s-au clasat Favoritii nostri ,este mai mult decat onoranta,tinand cont ca am depasit echipe mult mai titrate ,Chiar daca si  Steaua este o campioana dintotdeauna,si echipa cu cele mai mari rezultate in europa din istoria mai veche,si mai recenta a echipelor Romanesti.Echipele titrate pe care Steaua lea depasit sunt :Manchester United,Ac Milan sau Schalke.United pozitia 26, Ac Milan pozitia 35 si Schalke pozitia 52,la egalitate cu Valencia.

In aceasta erarhie mai sunt si alte echipe romanesti,care sau obisnuit sa fie in spatele nostru,si din obisnuinta va fi asa mereu,incepe Hegemonia.

Forza Steaua Campioana Inimilor Noastre
Unica Stea Stralucitoare este Steaua Bucuresti
Forza Baietii.Route 25 !!!

07.01.2014

22 Citate celebre ale marilor antrenori,jucatori,luptatori !!!

1. Daca nu esti agresiv intr-o echipa la care  esti nou,nu te poti impune cu adevarat .Claudio Ranieri catre Riky Alvarez!!!

2.Nimeni nu poate sti dinainte soarta unui meci!!!

3. Xavi : si acum cand dau interviu,caut sa am spatiu!!!

4.Morosanu - Napoleon Bonaparte : Ai dreptul sa fii invins, niciodata sa fii surprins .

5. Infringerea e o alegere,o alegere mai buna este victoria !!! Film...

6.Mircea Lucescu:Fotbalul se castiga la nivelul detaliilor si detaliul moral este unul decisiv,pentru ca te poate duce in starea in care sa dai 150% din 100% din tine pe teren la acel moment.

7.Josefini: Abia dupa 10 ani de meserie esti un bun incepator.

8.Atunci cand nu renunti,nu poti da gres.

9. Biblia : Cel din urma poate fi cel dintii.

10. Pele : "Orice copil din lume care joaca fotbal vrea sa fie Pele. Am o mare responsabilitate in a arata nu numai cum trebuie sa fie un jucator de fotbal ,si si cum trebuie sa fie un om"

11 Luis Suarez : " In America Latina , frontiera dintre fotbal si politica este foarte vaga.Exista aici o lista foarte lunga de guverne care au cazut sau a fost respinse dupa o infringere a echipei nationale"

12.G.Hagi : Recomandat este sa joci din aproape in aproape ,e mult mai usor sa pasezi asa,dar acest tip de  pasare se bazeaza   pe cit mai multa miscare si demarcare.

13. Ronaldo: De fiecare data cand calcam pe alaturi,imi inselam mama.II spuneam ca merg la scoala cand eu plecam pe terenul de fotbal .Intotdeauna am avut o minge la picioarele mele.

14.Rod Steward : Sunt un star rock ,pentru ca nu am putut fi o stea in fotbal.

15. G.Hagi : cind o echipa bazata pe posesie (Barcelona) nu trebuie sa le dai spatiou si timp,trebuie sa alergi cit doi.

16. L.Reghecampf : Noi am ridicat stacheta noi  trebuie sa o mentinem  ridicata.

17. Roy Keane : Daca esuezi sa te pregatesti,pregateste-te sa esuezi.

18.George Best : " Pele m-a numit cel mai bun fotbalist din lume.Asta e cel mai mare omagiu din viata mea"

19. Maradona: " Golul asta a fost inscrisputin cu mana lui Dumnezeu ,si inca putin cu capul lui Maradona"

20. Hugo Sanchez : Oricine a inventat fotbalul ,ar trebui sa fie venerat ca un zeu"

21. Ronaldo: " Am pierdut pentru ca nu am invins"

22.Bill Shankly :" Orasul   are doua mari echipe: Liverpool si rezervele lui Liverpool"

05.01.2014

Steaua are cele mai mari încasări din istoria fotbalului românesc !!!

Sezon profitabil pentru echipa noastra.Inca un capitol la care suntem peste toti.Ciocu mic adversarelor !!!

Sezonul 2012-2013 a adus in visteria clubului nostru, suficienti bani ca sa mai transferam si noi ceva bun si foarte bun,aproape 37 milioane din euro este suma  adunata de  Steaua, un record absolut in istoria fotbalului Romanesc , unde doar noi contam!!! Pina acum campioana sezonului 2011 Otelul a avut cele mai multe incasari 19,3 miliane de euro ,practic in jumatate,diferenta mare , asta e adevarata diferenta dintre noi si restul lumii.

Steaua sa calificat in grupele UCL ,acolo unde ii este locul,acolo unde ii este locul campioanei Romaniei,acolo unde ii este locul Campioanei inimilor noastre !!Forza Steaua .A realizat cel mai mare transfer din Liga 1, si a adunat zeci de mii de oameni meci de meci ,pe teren propriu,acolo unde detinem toate recorduurile,si ne mandrim cu asta.

                                                        UEFA : 17,4 milioane de euro

Aceasta suma de 17,4 milioane de euro , e rasplata participarii in grupele Champions League.2,1 milioane au revenit pentru calificarea in play-off ,alte 8,6 milioane au revenit pentru castigarea play-off-ului si calificarea  in grupe.Cele 3 puncte obtinute in urma egalurilor cu Basel (tur-retur) si cu Schalke 04 au mai adus in cont alte 1,5 milioane ,si alte 5,2 milioane din market pool .

                                                         BILETE : 3,8 milioane de euro

Aceste venituri se datoareaza fanilor si suporterilor Stelisti, la  meciurile din preliminarii si grupele UCL.In total peste 200.000 de platitori  la 7 meciuri de acasa cele cu Vardar,Dinamo Tbilisi,Legia,Celsea ,Basel, si Schalke .

In acest sezon ,Steaua a vut cei mai multi suporteri la meciul cu   echipa Poloneza ,Legia din turul play-off-ului pentru accederea in UCL.Cei 50.655 de fani Stelisti au platit in total 528.00 de euro .Meciul cu cele mai multe incasari a fost de departe meciul cu Chelsea ,chiar daca au fost mai putini fani decat in meciul cu Legia 36.713 fani pe stadion,incasari de 1,5 milioane de euro .Cea mai mica audienta a fost in meciul cu Schalke 11.00 mii fani ,chiar si asa incasarile sau apropiat de  jumatate milion de euro.


                                                    TRANSFERURI 11,7 milioane de euro

Steaua a avut parte de un sezon foarte profitabil si la capitolul transferuri,unde evolutiile din prima parte a sezonului la propulsat pe fundasul Vlad Chiriches la Nationala Romaniei ca capitan,si totodata in Premie League, la o echipa de top.Fundasul a devenit cel mai scump jucator transferat inafara tarii  din istoria Ligii 1Tottenham Hotspur platind in schimbul lui suma de 9.5 milioane de euro.

Raul Rusescu ,Golgeterul stagiunii trecute din Liga 1 a plecat si el intr-un campionat de top la o echipa de top, Spania.Sevilla a achitat 2,2 milioane de euro pe Raul.


                                                      SPONSORII : 500.000 de euro

Sponsorul principal este singurul care aduce incasari ,in conturile gruparii din Ghencea.


                                                        DREPTURI TV : 3,57 milioane de euro.

Drepturile Tv aduc cei mai multi bani pe plan intern.3.35  milioane de euro din partea Ligii Profesioniste de Fotbal si alte 200.000  mii de euro din partea Federatiei Romane de fotbal ca urmare a participarii in cupa romaniei.

                                                         CHELTUIELI

Varela 1 milion de euro
Neagu 500.000 mii de euro
4,2 milioane de euro insumeaza salariile tuturor angajatilor si jucatorilor  pe un sezon intreg.
670.000 de euro pe an insumeaza ,inchirierea National Arena pe un sezon intreg.


Pana acum cel mai profitabil sezon al Stelei a  fost cel din 2007-2008  ultimul in care participase in UCL 7.8 milioane de euro incasase pe atunci echipa noastra.
UNICA STEA STRALUCITOARE ESTE STEAUA BUCURESTI.
fORZA STEAUA CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE.ROUTE 25