Powered By Blogger

29.05.2013

Steaua Castiga titlul dupa 7 ani de Asteptare!!!


CAMPIONATUL A REVENIT IN BUCURESTI DUPA 7 ANI DATORITA STELEI.

DUPA 10 ANI STEAUA A DAT DIN NOU GOLGETERUL CAMPIONATULUI,RAUL RUSESCU  CU 21 DE GOLURI ,ULTIMUL GOLGETER FIIND CALUDIU RADUCANU  2002-2003 LA FEL CU 21 DE GOLURI.



















STEAUA A CASTIGAT SI AMBELE MECIURI CU DINAMUIE,MAI REUSIND DE 6 ORI ACEASTA PERFORMANTA IN DECURSUL UNUI SEZON,PLUS LA ASTA A MAI BATUT SI RAPID PE TEREN PROPRIU DUPA 10 ANI.


STEAUA LA AL 50-LEA TROFEU INTERN DIN ISTORIA CLUBULUI,CIFRA RECORD PENTRU FOTBALUL ROMANESC ,IN TOTAL STEAUA A STRANS 52 DE TROFEE.


RAULLLL RUSESCUUUU A INSCRIS GOLUL 50 IN LIGA 1 PENTRU EL ,PERFORMANTA UNICA IN ACTUALUL LOT AL STELEI.


LAURENTIU REGHECAMPF A DEVENIT SINGURUL OM CARE A CASTIGAT DIN PRIMUL SEZON TITLUL ATAT CA JUCATOR CAT SI CA ANTRENOR

LA ACEST MECIU CU BRASOV 4-0 ,IN TRIBUNE AU ASISTAT 50.224 DE STELISTI ADEVARATI ,DAR SUNTEM CATEVA MILIOANE BUNE.


RAUL RUSESCU MARCATORUL PRIMULUI GOL IN MINUTUL 3 A CONSFINTIT CASTIGAREA TITLULLUI DE CAMPIOANA CU NUMARUL 24,EL PURTAND NUMARUL 24 SI FIIND SCHIMBAT IN MINUTUL 24.TOT RAUL RUSESCU A PROMIS CA IN SEZONUL VIITOR VA PURTA TRICOUL ROS - ALBASTRU CU NUMARUL 25.

Steaua a terminat sezonul 2012-2013 cu 24 de victorii in competitia interna.

27.05.2013

Unde fugi TU Melcule…:)

Ce faci melcule? Unde fugi aşa?, întreabă ursul un melc.
- Ce să fac, răspunde melcul, vine D.N.A.-ul să mă aresteze.
- Păi, de ce?
- Păi: eu – casă, tata- casă, mama – casă, soră-mea – casă… De asta.
Stă ursul, se gândeşte puţin şi o rupe şi el la fugă. Şi fuge şi fuge…
Se întâlneşte cu cocostârcul. Cocostârcul îl întreabă:
- Ce faci ursule? De ce fugi aşa?
- Ce să fac, răspunde ursul, fug, că s-ar putea să mă cerceteze
D.N.A.-ul.
- Păi, de ce?
- Păi: eu – blană, tata – blană, mama – blană, soră-mea – blană… De
asta.
Stă cocostârcul, se gândeşte puţin şi o rupe şi el la fugă. Şi fuge şi
fuge şi fuge… Se întâlneşte cu maimuţa. Maimuţa îl întreabă:
- Ce faci cocostarcule? Unde fugi aşa?
- Ce să fac, răspunde cocostârcul, fug, că s-ar putea să vină D.N.A.-
ul să mă cerceteze.
- Păi, de ce?
- Păi: eu – pe picior mare, tata – pe picior mare, mama – pe picior
mare, soră-mea – pe picior mare…
O rupe şi maimuţa la fugă. Şi fuge, şi fuge, şi fuge… Se opreşte
deodată brusc şi exclamă:
- Dar eu de ce dracu’ să fug? Eu – cu curul gol, tata – cu curul gol,
mama – cu curul gol, soră-mea – cu curul gol…



Un Rus un Francez si un Roman vorbeau despre cum afla ei daca ia inselat sotia .
Rusul :
- Eu vin acasa , trantesc usa , sparg dulapul si urlu la ea :
- " FA " zi cu cine m-ai inselat ca te sparg .. si e clar ca imi zice cu cine , de frica sa nu o bat .
Francezul :
Nu e elegant asa .. trebuie sa fii siret , eu ma duc la ea si ii zic :
- " Auzi tu.. am auzit ca m-ai inselat cu ..." si zic un nume la nimereala si ea imi zice cu cine ....daca nimeresc un nume e bine , daca nu asta e , mai incerc altadata .
Romanul :
- Eu ... ma duc in bloc la mine , bat la vecina de dedesubt la usa si cand deschide ii zic :
- " Esti o c..va " si ea imi zice :
- Eu sunt c..va ...??? , dar nevasta-ta ca s-a culcat cu " Vasile de la etajul 2 , Ionel din blocul vecin si Grigore soferul de la alimentara !?!?
:))))))



Se întâlnesc doi vechi prieteni:
- Ce mai face papagalul tău?
- Din păcate a murit...
- De ce? Era bolnav?
- Nu, a murit de ciudă. De când m-am însurat,
el nu a mai scos o vorbă în casă, nu reuşea să
o depăşească pe nevastă-mea!









22.05.2013

Topul celor mai impresionante 4  povesti de supravietuire!

4. IADUL DIN ANTARCTICA
În noiembrie 1912, Mawson şi alţi doi colegi, Belgrave Ninnis şi Xavier Mertz, au plecat să exploreze partea de pe continent denumită King George al V-lea.
După câteva săptămâni de progrese considerabile, Ninnis a căzut într-o crevasă, acoperită de zăpadă, luând după el şase dintre cei mai buni câini ai expediţiei, cea mai mare parte a proviziilor de hrană, corturi şi alte produse esenţiale supravieţuirii. Metz şi Mawson a reuşit să salveze un câine, însă Ninnis nu a mai fost găsit niciodată.
Cei doi au rămas cu provizii pentru o săptămână, dar fără mâncare pentru câini, astfel că au decis să revină la una dintre bazele lor provizorii, drumul până la baza principală fiind considerabil. Ei au mers neîncetat timp de 27 de ore, reuşind să recupereze un cort pe care îl lăsaseră în urmă, însă din cauza lipsei hranei au fost nevoiţi să sacrifice unii dintre câini pentru a-i hrăni pe ceilalţi şi pentru a se alimenta chiar ei.
În acea perioadă nu se ştia că ficatul câinilor Husky este toxic, astfel că cei doi au început să sufere curând de ameţeli, dureri abdominale, fisuri nazale, pierderea unghiilor şi îngălbenirea ochilor şi pielii. Mai târziu, Mawson a observat o schimbare de comportament la colegul său, a cărui stare s-a deteriorat rapid, el murind de turbare pe 8 ianuarie 2013.
Mawson a continuat restul distanţei de 100 de mile singur, reuşind să se salveze după ce la un moment dat a căzut şi el într-o crevasă. În final, el a ajuns la baza principală, unde a aflat că vasul cu care venise în Antarctica plecase. El şi cei şase membri ai echipajului rămaşi în urmă pentru a-l căuta au fost nevoiţi să mai stea în Antarctica aproape un an, până în decembrie 1913, când au fost recuperaţi de un an alt vas.
Întreaga poveste a fost relatată chiar de exploratorul australian în cartea sa autobiografică.


3. MARATONISTUL CARE S-A RĂTĂCIT ÎN SAHARA
"Maratonul nisipurilor/Marathon of the Sables" este considerat cel mai greu de pe planetă. Timp de şase zile, participanţii trebuie să străbată Deşertul Sahara în sudul Marocului. Italianul Mauro Prosperi a devenit cunoscut în lume, după ce în 1994 a "reuşit" să se rătăcească în timpul maratonului, deoarece a continuat să alerge în timpul unei furtuni de nisip, deşi era împotriva regulamentului.
Prosperi, de profesie poliţist, un împătimit al competiţiilor de penthatlon, a supravieţuit timp de nouă zile în deşert, hrănindu-se cu lilieci şi şerpi şi hidratându-se cu propria urină.
El a vrut chiar să se sinucidă, însă tentativa a eşuat. După nouă zile a fost găsit în Algeria, la aproape 300 de kilometri de traseul maratonului, fiind dus într-o bază militară



2. OMUL CARE A SUPRAVIEŢUIT DEŞERTULUI AUSTRALIAN MÂNCÂND BROAŞTE
În 2006, Ricky Megee (35 de ani la acea vreme) a fost găsit în partea de nord a Australiei, după ce a petrecut 71 de zile în deşert. El susţine, în cartea sa, că a fost drogat şi abandonat în deşert de trei bărbaţi pe care încercase să-i ajute după ce rămăseseră fără benzină pe un drum din zona Outback.
În toată această perioadă, el şi-a construit un adăpost din crengi de copac şi frunze şi s-a hrănit cu broaşte, crude sau fripte, şopârle şi lipitori.
După ce a fost găsit, el a fost diagnosticat cu malnutriţie, în cele trei luni slăbind peste 50 de kilograme.
1. CAZUL FETEI ADOPTATE DE MAIMUŢE
Marina Chapman avea patru ani, în anii '50, când a fost drogată şi răpită din casa ei din Columbia. Ea s-a trezit abandonată în mijlocul junglei şi susţine că a supravieţuit timp de cinci ani cu ajutorul maimuţelor.
La începutul acestui an, Marina Chapman a dezvăluit, într-un foileton publicat în Daily Mail, modul în care o colonie de maimuţe capucin a învăţat-o cum să supravieţuiască. Ea a copiat obiceiurile alimentare şi sunetele ascuţite ale maimuţelor şi chiar a învăţat să se caţere în copaci. Ea dormea într-un trunchi de copac scobit, pe timp de noapte.
Povestea ei tragică a continuat şi după ce a fost salvată de nişte vânători, britanica susţinând că a fost vândută ca prostituată înainte de a ajunge înapoi în Anglia. În preent, ea este căsătorită şi are doi copii şi trei nepoţi.

17.05.2013

25 DE LUCRURI SI INTIMPLARI FERICITE IN VIATA

Ai nevoie de asta dacă ai o zi grea. Sau dacă eşti un pesimist şi nu vezi decât lucrurile negative care se întâmplă în lume. Ia o pauză şi gândeşte-te la ceva... fericit.


1.UNDEVA ,UN URANGUTAN TOCMAI A DEVENIT CEL MAI BUN PRIETEN CU UN CAINE