Powered By Blogger

16.10.2013

FARA EL ROMANIA NU AJUNGEA NICIODATA LA BARAJ.FIFA PREZINTA UN SCENARIU HORROR DAR ADEVARAT.STELISTUL CARE A PRINS TOPUL MOMENTELOR CHEIE DIN ACESTE PRELIMINARII.


FARA EL ROMANIA NU AJUNGEA NICIODATA LA BARAJ.FIFA PREZINTA UN SCENARIU HORROR DAR ADEVARAT.STELISTUL CARE A PRINS TOPUL MOMENTELOR CHEIE DIN ACESTE PRELIMINARII.


România a câştigat cu Estonia şi este deja cu gândul la barajul din noiembrie, care ne poate duce după 16 ani la un nou Mondial. Campania pentru Brazilia a avut şi momente-cheie, iar cei de la FIFA alcătuiesc chiar şi un top al unor astfel de clipe de cumpănă.


România a început excelent campania pentru CM, cu trei victorii consecutive, din care una extrem de importantă, în Turcia. Au urmat apoi meciurile cu Olanda şi Ungaria, în deplasare, care ne-au aruncat iar în afara liniei calificării. Meciul de la Budapesta s-a dovedit însă unul decisiv în ecuaţia calificării. Maghiarii conduceau spre finalul meciului cu 2-1, dar stelistul Chipciu a dat lovitura în prelungiri, iar România a salvat un punct esenţial pentru calculele ulterioare.

FIFA aminteşte de golul stelistului într-un top al momentelor-cheie din preliminarii.

"Fără îndoială, cel mai mare moment al cursei pentru locul secund în Grupa D s-a petrecut la Budapesta, când Chipciu a marcat un gol vital în prelungirile întâlnirii dintre Ungaria şi România. Gazdele conduceau din minutul 73, dar trupa lui Piţurcă a obţinut un punct in extremis. Fără acel gol, România rămânea acasă, iar Ungaria era la baraj", notează site-ul oficial al FIFA.

UN ALT CLASAMENT IN CARE SUNT MANDRU DE CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE ESTE CEL AL CLUBURILOR UNDE STEAUA ESTE PRIMA ECHIPA DIN ROMANIA SI PE POZITIA 54 IN EUROPA IN FATA UNOR ECHIPE PRECUM CELTIC,FIORENTINA,HAMBURGER,BESIKTAS,NEWCASTLE,UDINESE,DAR CINE SUNT ACESTE ECHIPE?VA LAS SA VEDETI CLASAMENTUL FORZA STEAUA UNICA STEA STRALUCITOARE ESTE STEAUA BUCURESTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu