Powered By Blogger

19.02.2014

Povestile de viata triste dar totodata diferite.Ramires "Rambo " si Best.

Ramires: "Am fost crescut cu orez și fasole și am lucrat ca ajutor de zidar"


Jucatorul celor de la Celsea Londra si a Nationalei Brazilieri Ramires,a avut o poveste de viata trista.A fost inzestrat cu talent,dar a stiut si a facut in asa fel incit sa  il dezolte,sa il perfectioneze prin munca si a reusit.Acum jucatorul in virsta 26 ani incaseaza milioane de euro salariu, dar personalitatea lui nu e schimbata aproape de loc.

Nu isi cunoaste tatal,a crescut in suburbiile din Rio,muncea inca de mic ca ajutor de zidar
pentru a se intretine ,iar dupa pleca la antrenament
.Toate aceste greutati l-au intarit si l-au facut mai puternic pe cel numit "rambo" datorita faptului ca nu ii place sa piarda ,si ambitia de care da dovada.Tot el spune :"Am fost crescut cu orez si fasole ,asta mi-ar ajunge si acum ca sa traiesc".Iar fratele lui isi procura haine  care il stringeau doar ca sa ii vina si lui.


"Nu exista lucru mai important decit sa joc in nationala Braziliei "Ramires a evoluat in cariera lui la Joinville,Cruzeiro,Benfica si acum la Celsea.LA Nationala Braziliei a stins 34 de prezente in care a marcat de 3 ori .Celsea a platit celor de la Benfica 20 de milioane de euro.

George Best (1946 - 2005)
George Best a fost unul din cei mai mari jucatori din fotbalul britanic.Fost jucator al celor de la Manchester United acolo unde a avut parte de glorie .George suferea de alcoolism cronic.Intrebat de un reporter ce a facut cu cei peste 100 milioane de dolari  pe care i-a cistigat in cariera sa de jucator,acesta a raspuns mai in gluma mai in serios:"Am investit 90% din ei in femei,bautura si masini",iar restul de 10% i-am cheltuit "era dependent de droguri ,in 2000 a fost diagnosticat cu leziuni hepatice severe,si a murit 5 ani mai tirziu la virsta de doar 59 ani.

17.02.2014

Scretul Visurilor implinite,LEGEA ATRACTIEI.Partea II

...Avem timp pentru toate...Avem timp sa pierdem timp...

Am invatat ca pot sa continui dupa ce am spus ca nu mai pot.Am invatat ca eroii sunt cei ce fac,ce trebuie,cind trebuie,indiferent de consecinte...To be continued...

Minunile din vietile oamenilor,financiare,de vindecare,fizica sau mentala,a relatiilor de casnicie,toate sau infaptuit ,atunci cind au stiut cu adevarat cum sa aplice Secretul.
Nu conteaza daca te afli in New York,Madrid ,Milano sau Montreal nu conteaza daca esti in Franta ,Africa ,Australia sau India, toti lucram cu aceiasi putere  infinita.LEGEA ATRACTIEI. Tot ceia ce ti se intimpla a fost atras chiar de tine,prin imaginile care le formezi in minte ,prin ce gindesti,cum sunt gindurile tale pozitive sau negative.

Un singur procent din populatie cistiga 96% din veniturile planetei,si nu e o intimplare,toti acesti oameni ,stiu care e secretul,stiu cum sa puna in aplicare acest secret.
Secretul acum iti este deconspirat si tie,secretul este LEGEA ATRACTIEI. Gindestete la tine ca la un magnet,si cum magnetul atrage,vei atrage si tu la rindul tau.

Principul poate fi rezumat la 3 cuvinte simple :
GINDURILE
DEVIN
LUCRURI

Oamenii au tendinta sa se gindeasca la lucrurile ,pe care nu si le doresc,cum ar fi : nu vreau sa am bonuri de plata in cutia postala,nu vreau sa intirzii la servici,nu vreau sa intirzii la o intilnire,nu vreau sa i-au o amenda pentru ca am parcat prost,nu vreau sa cad intr-un amubuteiaj,amintindu-ti aceste ginduri si repetindule in continuu,aceasta energie negativa o vei  transmite in univers si frica ta se va transforma in realitate.Concentreazati gindurile,energiile, pe opusul tuturor acestor ginduri negativiste,voi avea in cutia postala mai multe cecuri,voi ajunge la serviciu la timp,voi fi acolo la intilnire la ora stabilita,am parcat bine si nu voi mai incasa amenda,drumul pe care il voi parcurge va fi liber astfel voi ajunge lejer la destinatie,concentreazati aceste ginduri pozitive sa transmiti universului ceia ce iti doresti, nu ceia ce nu iti doresti.

LEGEA ATRACTIEI lucreaza  incontinuu,chiar daca o intelegem sau nu,chiar daca o acceptam sau nu ,cit timp emitem ginduri LEgea atractiei lucreaza.Legea atractiei spune : o sa-ti dam lucrul asupra caruia tu te concentrezi.Cind te concentrezi cu pasiune pe lucrul care il doresti cu adevarat  se poate intimpla si mai repede,Fa un exercitiu de concentrare asupra lucrurilor care ti le doresti cu adevarat,si exerseaza serios.Puneti niste casti pe cap si exerseaza,exerseaza si iar exerseaza.Imi vei da dreptate.

Cind incepi sa-ti intelegi si sa-ti stapinesti gindurile si sentimentele atunci  vezi ca iti  creezi  propria realitate,atunci esti liber,cu adevarat puternic,si constati ca devii creatorul  constient a vietii tale.<
Traim intrr-un univers condus de legi,cum ar fi legea gravitatiei,daca o sa cazi de pe o cladire in gol indiferent daca esti om bun sau rau tot o sa cazi.La fel si cu LEGEA ATRACTIEI indiferent ca vei avea ginduri optimiste sau pesimiste,ele se vor transforma in fapte si le vei primi chiar daca iti doresti sau nu. Tot ce te inconjoara  in acest monent,in viata ta ,inclusiv lucrurile de care te plingi,tu le-ai atras.Acesta e un concept foarte greu de inteles,o data ce il acepti iti transforma viata .Asta e o parte importanta din marele Secret.Va fi greu de la inceput sa iti controlezi gindurile,dar pe parcurs va fi ca un joc distractiv in care va fi nevoie de concentrare si o tinta la care sa tinzi,si in care sa crezi cu adevarat ,incepind de la mult la foarte mult si extraordinar de mult.

E imposibil sa ne concentram pe fiecare gind ,deoarece un om are pe zi peste 60.000de ginduri ar fi un efort foarte mare din care am iesi epuizati pina la lesinati.Solutia este  una mai simpla :

SENTIMENTELE ,POZITIVE SI NEGATIVE stim sa le deosebim pentru ca unele ne fac sa ne simtim bine altele sa ne simtim prost.
Depresia,
Vinovatia,
Furia,
Critica,
Ura,
Remuscarile,
Ingrijorarea sunt doar citeva  din sentimentele care nu te lasa sa fii puetrnic,sunt sentimente rele.

De cealalta parte sunt sentimentele si emotiile pozitive,si sunt usor de recunoscut pentru ca te fac sa te simti bine.
Pasiunea
Entuziasmul
Speranta
Satisfactia
Multumirea
Dragostea
sunt doar citeva ,ele sunt mult mai multe,le stiti,le simtiti,le folositi si voi,si va fac sa va simtiti bine.
Cum ar fi sa te simti doar bine?Daca ai in tine sentimente bune vei atrage binele,daca ai in tine mai multe sentimente rele vei atrage raul.Tu ce alegi?Tu ce fel de Sentimente detii?

Va las sa reflectati la aceste intrebari,pina la urmatoarea postare...To be continued....

12.02.2014

Vise,Vise,Vise,ele pot fi realizate,crede,crede ,crede!!! SECRETUL

Partea I
Va salut!
Astazi,va voi "vinde" Secretul care te va ajuta sa descoperi calea  succesului.Secretul e doar unu.LEGEA ATRACTIEI .Acest secret este ca un bumerang,ce emani in exterior,se va intoarce inapoi si vei primi in interiorul tau.Ai un vis,doua, sau mai multe vise decit zile intr-un an calendaristic? Ei bine ele pot fi realizate,indiferent de numarul lor si indiferent cit de mari sunt.Poti fi acolo sus daca:tratezi indiferenta.
Secretul dupa mine are trei "laimotive" care le poti transforma in motive care te pot bucura secunda de secunda minunt de minut zi de zi .
CERE
CREDE
PRIMESTI

Indiferenta duce la pierzanie,indiferenta duce la nerealizarea visului\visurilor...nu lasa indiferenta sa faca parte din "calitatile tale negative " inlocuieste-o cu o calitate pozitiva cum ar fi VISUL,Viseaza non-stop,neconditionat,viseaza cu ochii deschisi nu doar atunci cind dormi,aici se aplica aceasta regula.

Cind vine vorba de vise,o alta regula nescrisa care se aplica este sa fii ORGOLIOS\ORGOLIOASA,sa ai un orgoliu care da pe afara.Atunci cind vrei sa iti realizezi un vis si esti extrrem de orgolios,asta demonstreaza ca nu iti place sa pierzi,ca ai un caracter de campion,si cum CAMPIONII SE NASC NU SE INVENTEAZA poti fi si tu unul din ei.Nu exista termen de valabilitate si nici termen de expirare pentru a realiza un vis sau pentru al mentine pentru tine ,exista doar sa crezi ,sa crezi, sa crezi,din maduva oaselor de la  la prima respiratie a zilei si pina la ultima respiratie a zilei,vietii.

Visele nu au picioare si nici magneti ca sa le atragi,dar le poti atrage prin energia care o degaji,energia pozitiva,LEGEA ATRACTIEI este de fapt energia care o transmitem o si primim inapoi.Energie pozitiva transmitem,energie pozitiva vom primi inapoi.Energie negativa transmitem,energie negativa vom primi inapoi.Daca iti repeti intru-na voi reusi,voi reusi va sosi si momentul in care vei reusi,dar daca te vei plinge vai iar ghinion,vai iar ghinion,nu vei primi decit ghinioane.Importanta mare o are si faptul ca trebuie sa fim pozitivi in gindire,ca sa avem realizari pozitive.Nu vor fi toate doar realizari,vor mai fi si esecuri dar avantajul va fi de partea realizarilor pe care le doresti,un avantaj constant care va ajunge pina la un avantaj suprem ce nu va mai lasa loc de esecuri ,nici macar neprevazute.
ENERGIA nu are gust sau miros dar in schimb are simt.Simtul de satisfactie ,de incredere in fortele proprii,de incredere ca poti reusi.
Dintr-o disperare profunda , poate aparea un dar maret,doar daca aplici secretul,nu e nevoie sa cauti  prin istorie urmele secretului pentru ca el e in tine.Am cautat eu si nu  imi vine sa cred citi oameni mareti cunosteau secretul:Hugo,Napoleon,Shakespeare,Washington,Jefferson,Lincoln,Newton,Bethowen,Einstein sunt doar citiva.

Acest secret iti va aduce tot ce doresti,sanatate,bani,fericire....poti sa ai,sa faci,sa fii orice iti doresti...TU CE VREI SA FII CU ADEVARAT?
Asta este marele secret al vietii,sa Ceri sa Crezi sa Primesti,toti lucram cu o putere nedefinit de mare...Trebuie sa folosim aceasta putere...

Avem timp pentru toate sa dormim,sa muncim,sa judecam pe altii,sa ne cerem scuze,sa citim sa scriem,sa corectam ce am scris ,sa regretam ce am scris...avem timp pentru boli,sa invinovatim destinul,sa criticam...Avem timp sa privim reclamele,sa ne aruncam intrebari,sa aminam raspunsurile,avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa aceea,avem timp sa ne facem prieteni si sa ii pierdem,avem timp sa injuram ...avem timp sa cistigam increderea ,avem timp sa o pierdem in citeva secunde,avem timp sa ne aratam farmecul si sa il pierdem in 15 minute ca nu dureaza mai mult de atit...avem timp sa taiem in carne vie,avem timp sa ignoram persoanele pe care le iubim,si care ne iubesc,avem timp sa fim suparati ,avem timp sa fim tristi...Avem timp pentru toate...Avem timp sa pierdem timp...

Am invatat ca pot sa continui dupa ce am spus ca nu mai pot.Am invatat ca eroii sunt cei ce fac,ce trebuie,cind trebuie,indiferent de consecinte...To be continued...