Powered By Blogger

17.02.2014

Scretul Visurilor implinite,LEGEA ATRACTIEI.Partea II

...Avem timp pentru toate...Avem timp sa pierdem timp...

Am invatat ca pot sa continui dupa ce am spus ca nu mai pot.Am invatat ca eroii sunt cei ce fac,ce trebuie,cind trebuie,indiferent de consecinte...To be continued...

Minunile din vietile oamenilor,financiare,de vindecare,fizica sau mentala,a relatiilor de casnicie,toate sau infaptuit ,atunci cind au stiut cu adevarat cum sa aplice Secretul.
Nu conteaza daca te afli in New York,Madrid ,Milano sau Montreal nu conteaza daca esti in Franta ,Africa ,Australia sau India, toti lucram cu aceiasi putere  infinita.LEGEA ATRACTIEI. Tot ceia ce ti se intimpla a fost atras chiar de tine,prin imaginile care le formezi in minte ,prin ce gindesti,cum sunt gindurile tale pozitive sau negative.

Un singur procent din populatie cistiga 96% din veniturile planetei,si nu e o intimplare,toti acesti oameni ,stiu care e secretul,stiu cum sa puna in aplicare acest secret.
Secretul acum iti este deconspirat si tie,secretul este LEGEA ATRACTIEI. Gindestete la tine ca la un magnet,si cum magnetul atrage,vei atrage si tu la rindul tau.

Principul poate fi rezumat la 3 cuvinte simple :
GINDURILE
DEVIN
LUCRURI

Oamenii au tendinta sa se gindeasca la lucrurile ,pe care nu si le doresc,cum ar fi : nu vreau sa am bonuri de plata in cutia postala,nu vreau sa intirzii la servici,nu vreau sa intirzii la o intilnire,nu vreau sa i-au o amenda pentru ca am parcat prost,nu vreau sa cad intr-un amubuteiaj,amintindu-ti aceste ginduri si repetindule in continuu,aceasta energie negativa o vei  transmite in univers si frica ta se va transforma in realitate.Concentreazati gindurile,energiile, pe opusul tuturor acestor ginduri negativiste,voi avea in cutia postala mai multe cecuri,voi ajunge la serviciu la timp,voi fi acolo la intilnire la ora stabilita,am parcat bine si nu voi mai incasa amenda,drumul pe care il voi parcurge va fi liber astfel voi ajunge lejer la destinatie,concentreazati aceste ginduri pozitive sa transmiti universului ceia ce iti doresti, nu ceia ce nu iti doresti.

LEGEA ATRACTIEI lucreaza  incontinuu,chiar daca o intelegem sau nu,chiar daca o acceptam sau nu ,cit timp emitem ginduri LEgea atractiei lucreaza.Legea atractiei spune : o sa-ti dam lucrul asupra caruia tu te concentrezi.Cind te concentrezi cu pasiune pe lucrul care il doresti cu adevarat  se poate intimpla si mai repede,Fa un exercitiu de concentrare asupra lucrurilor care ti le doresti cu adevarat,si exerseaza serios.Puneti niste casti pe cap si exerseaza,exerseaza si iar exerseaza.Imi vei da dreptate.

Cind incepi sa-ti intelegi si sa-ti stapinesti gindurile si sentimentele atunci  vezi ca iti  creezi  propria realitate,atunci esti liber,cu adevarat puternic,si constati ca devii creatorul  constient a vietii tale.<
Traim intrr-un univers condus de legi,cum ar fi legea gravitatiei,daca o sa cazi de pe o cladire in gol indiferent daca esti om bun sau rau tot o sa cazi.La fel si cu LEGEA ATRACTIEI indiferent ca vei avea ginduri optimiste sau pesimiste,ele se vor transforma in fapte si le vei primi chiar daca iti doresti sau nu. Tot ce te inconjoara  in acest monent,in viata ta ,inclusiv lucrurile de care te plingi,tu le-ai atras.Acesta e un concept foarte greu de inteles,o data ce il acepti iti transforma viata .Asta e o parte importanta din marele Secret.Va fi greu de la inceput sa iti controlezi gindurile,dar pe parcurs va fi ca un joc distractiv in care va fi nevoie de concentrare si o tinta la care sa tinzi,si in care sa crezi cu adevarat ,incepind de la mult la foarte mult si extraordinar de mult.

E imposibil sa ne concentram pe fiecare gind ,deoarece un om are pe zi peste 60.000de ginduri ar fi un efort foarte mare din care am iesi epuizati pina la lesinati.Solutia este  una mai simpla :

SENTIMENTELE ,POZITIVE SI NEGATIVE stim sa le deosebim pentru ca unele ne fac sa ne simtim bine altele sa ne simtim prost.
Depresia,
Vinovatia,
Furia,
Critica,
Ura,
Remuscarile,
Ingrijorarea sunt doar citeva  din sentimentele care nu te lasa sa fii puetrnic,sunt sentimente rele.

De cealalta parte sunt sentimentele si emotiile pozitive,si sunt usor de recunoscut pentru ca te fac sa te simti bine.
Pasiunea
Entuziasmul
Speranta
Satisfactia
Multumirea
Dragostea
sunt doar citeva ,ele sunt mult mai multe,le stiti,le simtiti,le folositi si voi,si va fac sa va simtiti bine.
Cum ar fi sa te simti doar bine?Daca ai in tine sentimente bune vei atrage binele,daca ai in tine mai multe sentimente rele vei atrage raul.Tu ce alegi?Tu ce fel de Sentimente detii?

Va las sa reflectati la aceste intrebari,pina la urmatoarea postare...To be continued....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu